Dekkprodusenten mener at mange i transportbransjen vil la seg overbevise av HD HYBRIDs egenskaper. Continental lover til og med bedre kjørelengde enn de moderne overgangsmodellene HDL 2 (for motorveitrafikk) og HDR 2 (for regionaltrafikk). Det samme gjelder rullemotstanden og energieffektiviteten.

- For transportselskap med blandet kjøring, både motorvei og snødekte veier om vinteren, kan HD HYBRID være det beste valget, sier Alexander Chmiel, Continentals brandmanager for lastebildekk.

Continental er overbevist om at HD HYBRID-dekket om bare noen få år vil være deres mest solgte drivakseldekk. For øyeblikket domineres dette segmentet klart av allround-dekket HDR 2. Ved hjelp av det integrerte regummieringsprogammet vil endringen i markedet fremskyndes raskere. Lastebileiere som hittil har valgt modellene HDL 2 og HDR 2, kan ved regummiering også velge et HD HYBRID-dekk da disse dekkene har identisk stamme.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!