Den siste dagen på Jæren Storbilmesse startet med flott besøk på Scanias stand. Skuelystne og nysgjerrige strømmet til da den nye R 730 rullet inn på messeområdet. Den vil være der fra 12.00 til 15.00 får tungt.no opplyst. Den vil nok fungere som enda et trekkplaster for den trivelige messa.

Scaniafolket fikk ikke mer en parkert foran showtraileren sin før interesserte inntok førerhytta på den nye doningen. R730 blir å se på Transportmessa til helga også, det har også kommet tungt.no for øret at det da kommer en R730 skapbil i tillegg til de to trekkerne som nå er ute på Scanias King Of The Road tour 2010.

Premieutdelingen på Jæren Storbilmesse skjer mellom 14.00 og 15.00 og starter med publikumsfavoritten. Det er mye lekkert å velge mellom i år, så juryen har hatt sitt svare strev med å bedømme alle deltagerne.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!