Det viste seg at de var elever ved Vg2 Transport og logistikk på Stangnes videregående skole i Harstad. På messa benyttet de anledningen for å slå et slag for en opplæring de mener gir et veldig godt grunnlag for å takle en jobb i transportbransjen.

Jon Willy Karlsen er arvelig belastet med en rekke turer i lastebilen til sin far som bakgrunn. - Jeg mener Vg2 er det beste alternativet for å utdanne seg til yrkessjåfør, sier han og avslører at han er veldig giret på jobben som venter der fremme.

- I august skal jeg i militæret og være lærling der i et år, og går det som jeg tror og håper, venter det lærlingkontrakt hos Haukebøe Transport etter det igjen, sier Karlsen.

Han har ingen problemer med å fronte utdanningen på messa.

- Jeg vil anbefale ungdom å gå en slik skole om de tenker på å bli yrkessjåfør. Skolen og militæret danner et veldig godt fundament for meg, i hvert fall.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!