I fjor hadde vår debut på Gardermoen. Knallsuksess, selv om mange også likte seg på Biri Travbane. Men vi vokste ut derfra, derfor Gardermoen.

Les også: Klappet og klart for suksess!

I år arrangerer vi det én måned senere med varmere vær. Samtidig som vi kan forsikre de som fortsatt kjenner fjorårets mai-kulde at vi har leid inn et gigantisk Berny sirkustelt til serveringsdelen av arrangementet. Så kommer du langveisfra; ikke spis før kommer til oss. Vi byr på full servering med 100 % hjemmelaget mat til fornuftige priser.

Enda større er teltet vi har hyret inn fra Berny til den sosiale kveldsdelen av arrangementet vårt. Faktisk det største Berny har. Der åtte råbra norske countryband byr på 2 x 6 timer med musikk fredag og lørdag kveld, på det vi kaller Truckers Music Festival.

Gratis shuttlebusser tar deg frem og tilbake mellom trailerparkeringen og de fire hotellene som ligger noen steinkast fra festivalstedet, som for øvrig heter Olaløkka på Sand.

Les også: Trailer Camp på TRANSPORTmessa

Klikk deg også inn på våre messesider her.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!