Årets messe byr på en skikkelig godbit når det gjelder fasiliteter og tilbud til sjåfører som besøker messa.

Grustaket like ved messeinngangen er denne gang oppgradert og vi byr på en velorganisert Trailer Camp, som samtlige lastebiler blir henvist til. Foruten toalettfasiliteter byr vi på gratis shuttlebusser non stop mellom messeområdet og festivalen. Det siste huser også sjåførenes egen Truckers Café, som holder åpent fra hanen står opp til den legger seg igjen. Der finnes det, foruten god hjemmelaget mat til fornuftige priser, også hele 19 dusjer i underetasjen. To kjappe minutter på en gratis buss er altså alt som skal til enten du skal på TRANSPORTmessa, Truckers Café eller Truckers Music Festival.

Det er skiltet avkjøring på E-6, merket "Gardermoen Næringspark" (Ca. 1 km nord for avkjøringen til Oslo Lufthavn/OSL), deretter er det merket med TRANSPORTmessa på Gardermoen.

Du kan også plotte inn på GPS´en: breddegrad N60.18367 - lengdegrad E11.13522. Dermed burde alle veier føre til Gardermoen denne helga.

Les mer på våre hjemmesider: www.transportmessa.no og www.truckersmusicfestival.no

Velkommen skal dere være alle sammen 11. - 12. og 13. juni!

Les også: Klappet og klart for suksess!

Les også: TRANSPORTmessa 2010

Les også: Kommer til TRANSPORTmessa

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!