Thules produktportefølje inkluderer den komplette serien av Thules profesjonelle takstativsystemer for kommersielle kjøretøy. Fiat benytter disse produktene til modellserien for New Doblo. Behovene for transportløsninger og ekstrautstyr varierer betydelig mellom private og profesjonelle brukere. Profesjonelle, som rørleggere, snekkere, ventilasjonsmontører m.m., må frakte varer, materialer og verktøy, men må alltid ivareta produktivitet og forretningenes lønnsomhet mens de er på veien.

Joakim Nordenström, Sales Director OES i Thule, kommenterer: "Det er med stor glede at vi inngår dette nye partnerskapet med Fiat, siden ett av våre mål er å samarbeide med kompetente, innovative selskaper. Thule har solid erfaring i å utvikle praktiske løsninger for profesjonelle kjøretøy, og vi er glade for å se at våre løsninger for lastesystemer samsvarer med deres behov. Dette samarbeidet vil også hjelpe oss til å bli enda mer innovative og reaktive i et allerede dynamisk og hurtigvoksende marked."

Produktserien Thule Professional ble lansert i Europa i 2007 som et viktig tillegg til forbrukerserien. Den er utviklet for å møte de profesjonelle brukernes krevende transportbehov, med produktivitet, sikkerhet og fleksibilitet som hovedprioriteter. Den profesjonelle produktporteføljen inkluderer stigeholdere, rørbokser, surrekroker, lastestoppere og robuste lastestativ tilpasset hver enkel varebilmodell.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!