Avtalen fra 2005 har resultert i at over 100 Mercedes-Benz lastebiler er levert til Waagan Bil AS i Ålesund og avdelingen i Østfold, Sandtorp Thermotransport AS. Den nye avtalen omfatter levering av ytterligere 40 Actroser, alle av typen 2748LS 6x2 som skal fordeles mellom de to selskapene i Ålesund og Østfold.

- Valget falt også denne gang på Mercedes-Benz og Bertel O. Steen Møre og Romsdal AS. Det var et vanskelig valg mellom flere konkurransedyktige leverandører, uttaler Asle Jon Kleppe, daglig leder Waagan Bil AS, samt teknisk sjef DSV Road AS.

- Det har vært både interessant og lærerikt for oss å samarbeide med en så stor og profesjonell aktør som Waagan Bil AS, sier Gunnar Terøy, Salgssjef hos Bertel O. Steen Møre og Romsdal AS, - ikke minst har vår ettermarkedsansvarlige Geir Vatnehol og hans teams personlige service og innsats vært avgjørende for at Waagan Bil AS nok en gang valgte oss som leverandør, avslutter han.

Waagan Bil AS / Sandtorp Thermotransport AS / DSV Road AS har 150 egne større lastebiler. Hovedsakelig består dette av trekkvogner, distribusjonsbiler, og noen forvogner med hengere. Selskapene transporterer matvarer, temperaturregulerte transporter, samt parti og stykkgods, hovedsaklig i Sør-Norge. I tillegg kjøres det møbler til Tyskland.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!