På vegne av selskapene Nettbuss Sør AS og Bertel O.Steen AS undertegnet Administrerende direktør Nettbuss Sør Anders Roger Øynes og Odd Romundstad, Salgsdirektør buss i Mercedes-Benz Norge, den 25.03 en avtale om levering av 100 busser.

Bussene som skal leveres er konsentrert rundt to hovedmodeller, Mercedes-Benz Integro og laventre varianten Mercedes-Benz Citaro LE. Begge modellene er originalbygde busser fra Evobus i Tyskland og representerer det siste innen sikkerhet og miljøteknikk. Nettbuss Sør har på de fleste bussene valgt et motorprogram som tilfredsstiller de strenge miljøkravene i henhold til Euro5 og EEV normen.

- Bussprogrammet fra Mercedes-Benz og det komplette tilbudet fra Bertel O. Steen tilfredsstiller våre kvalitetskrav og totalt sett var dette det beste tilbudet. Derfor falt valget på Mercedes-Benz, uttaler Anders Roger Øynes, Administrerende direktør i Nettbuss Sør AS.

- Vi er svært glad for å bli valgt som leverandør til en så betydningsfull aktør i det norske bussmarkedet, uttaler Odd Romundstad og fortsetter, - dette gir oss dessuten en unik mulighet til å styrke vårt apparat rundt buss i Kristiansand.

Levering av bussene vil foregå i desember og alle bussene skal være på plass i Kristiansand til oppstarten den 1. januar 2011.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!