Det er avisen eub.no som skriver dette på morgenkvisten. De forteller at Kulsrud kjørte brøytebilen langs rv 120 i Gjerdrum da han ved et kryss satte på blinklys og kjørte med lav hastighet. Da kom en bil og braste inni venstresiden hans, med det resultatet at personbilen ble ganske ødelagt.

- Sjåføren ble rasende og lappet til meg rett i øyet, forteller Kulsrud. Det var like før han fløy på kona mi som også satt på, forteller han.

Sjåføren påsto at Kulsrud ikke hadde brukt blinklyset, men Kulsrud mener å ha flere vitner på at han nettopp gjorde det, blant annet en kollega i en annen brøytebil som var på stedet.

- Han truet både meg og kollegaen min, og ba meg slutte å juge. Jeg har aldri vært borti liknenede i mine 20 år i transportbransjen, sier Kulsrud, som sitter på lensmannskontoret mens han snakker med avisen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!