- Avgjørelsen i Oslo bystyre er viktig for at Posten-konsernet kan planlegge et fremtidsrettet, effektivt og miljøvennlig senter for vår logistikkvirksomhet. Nå kan vi skape løsninger som er bedre for kundene, kostnadseffektive og miljøvennlige. Oslo kommune har tatt en beslutning som er bra for hele hovedstaden, for Groruddalen og for Posten, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Posten og Bring har i dag spredt logistikkvirksomheten i Oslo-området på en rekke steder. Dersom den samles på Alnabru, vil det ha positive miljømessige konsekvenser.

- En samlokalisering av virksomheten vil redusere antallet vogntog gjennom Groruddalen. Gårsdagens beslutning i bystyret gjør det også lettere for konsernet å oppnå våre mål om økt bruk av togtransport, påpeker Mejdell.

Posten-konsernet vil nå begynne arbeidet med å legge detaljerte planer for hvordan Postens areal på Alnabru kan utnyttes best mulig.  

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!