- Joda, det er noen som fortsatt stanser på Høvåg, men det ble så lite at jeg nå har solgt hele driften der ute, forteller Geir.

Mandag 18. januar starter han imidlertid opp igjen i nye lokaler i Lillesand.

- Da starter jeg opp "KAFE på ein måde" i Lillesand, i en eldre kantine i Agro-bygget. Dette bygget ligger helt opp til nye E-18.

Det er en midlertidig løsning til vi får opp vårt nye bygg som jeg håper kan stå ferdig om ca 1 år, sier han.

Han har også fått Statens vegvesen med på dette, de går faktisk inn med tilskudd til planering av mer parkering og stilte seg også positive til brøyting og skilting.

Nå håper Geir at han via tungt.no kan nå ut til sine gamle stamgjester og ser frem til å møte dere i nye lokaler i Lillesand.

- "KAFE på ein måde" vil bli ett tilbud først og fremst til sjåførene, men alle er velkomne. Det vil bli middag å få der frem til halv elleve om kveldene mandag til torsdag og til halv sju på fredager.

Dusjmuligheter blir det selvsagt også. Vi får vente å se hvordan det går, så får vi heller utvide etter hvert, avslutter den optimistiske sørlendingen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!