Dette gjentar seg hvert eneste år. Frustrerte lesere tar kontakt og forteller den ene skrekkhistorien etter den andre. I forrige uke skrev vi om estlenderen som selv måtte reparere bremsene i 20 kuldegrader på Tynset.

Les også: Overlatt til seg selv

Nå er det ny uke og nye historier. Denne gang har vi blitt tipset om en litauer som ble ilagt kjøreforbud etter en kontroll i Grimstad torsdag. Bilen hadde nedslitte dekk og mange tekniske mangler.

Vogntoget ble tauet til Scania på Nedenes for dekkskift og teknisk oppgradering, men på mandag ble bilen stoppet igjen - uten at reparasjonene hadde blitt gjort. Nå satt en ny sjåfør bak rattet.

Det litauske firmaet hadde sendt en ny sjåfør utstyrt med nytt nøkkelsett til Norge i løpet av helgen. - De andre nøklene henger innelåst hos Scania på Nedenes. Fædrelandsvennen forteller at politiet fikk melding om at vogntoget var på veien igjen rundt 18.00 mandag kveld. En time senere ble det stoppet i Kristiansand. - Trolig hadde sjåføren et oppdrag der, forteller politiet til avisen.

Nå er både den opprinnelige sjåføren, den nye sjåføren samt transportbedriften politianmeldt.

Les også: Overlatt til seg selv

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!