Ved inngangen til TransportMagasinets 5. tur til USA, med entusiastiske lesere som deltakere, er pågangen større enn noen gang. 55 deltakere blir med TM over dammen før påske neste år.

Påmelding foregår etter prinsippet "førstemann til mølla," og har du lyst, kan du havne blant de 55 heldige for neste års plasser ved å gå inn på www.tm-tur.no

For at alle skal ha like stor sjanse for å være en av de heldige som får plass, har vi latt alle som har tegnet interesse for 2010-turen få et felles tidspunkt for åpning av bestillingsskjemaet, som i disse dager selvfølgelig foregår over internett.

Klokka 15:02 fredag ettermiddag dukket første reisedeltaker opp; Brian Omdahl fra Hauge i Dalane. For ordens skyld; serveren åpnet kl 15.00, samtidig som det kan nevnes at 16 deltakerer hadde registrert sin påmelding innen de første ti minuttene.

Med andre ord; ikke alle av landets yrkessjåfører sitter med lastebilrattet mellom hendene en fredag ettermiddag før juleuka, men i stedet med et datatastatur under kraftige sjåførnever. Noe også de tusenvis av besøk fra yrkesgruppen her på tungt.no bevitner om er tilfelle.

Utgangspunkt for USA-turen i TM´s regi er verdens største transportutstilling Mid America Trucking Show i Louisville, staten Kentucky. Turen innbefatter også besøk av New York, samt Nashville og Memphis i Tennessee. Hvor Nashville besøkes som følge av norske sjåførers hjerte for countrymusikken, mens Memphis har blitt fast reisemål med utgangspunkt i Elvis sitt Graceland. De fleste av deltakerne er førstereis til USA, og turen dekkes i form av reportasjer i TM i ettertid, samt nyhetsinnslag her på tungt.no.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!