De 14 ansatte fordeler oppgavene ganske jevnt på betongrelaterte oppgaver og entreprenørtjenester. Grunnen til at vi dro på besøk, var en mail fra påbygger hans Bakken Mek verksted, som nok en gang hadde fått i oppgave å skape en fleksibel løsning som Kjell Børø hadde tenkt ut.

Denne gang ble det en betongtrommel betjent med krokløft. Trommelen dukket opp først, og så ble det tenkt ut hvordan den best kunne tilpasses bilen. Løsningen ble en aksling som fulgte med flaket. I tillegg til vanlig hengerfeste, låses også påbygget med to bolter, i tillegg til kroken foran.

Et viktig prinsipp for Kjell Børø, er at det skal være enkelt å betjene. Ingen skruing eller andre muligheter for at ting kan bli vanskelig å operere. Når telefonen ringer, skal bilen kunne være klar til oppdrag i løpet av minutter, med rett påbygg på ramma.

Vi ble med på leveranse og fikk demonstrert flere av de spesielle løsningene på Hitra. Hvordan det gikk, får du vente til neste TM med å lese.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!