MANs salgskontor i Kristiansand har vært betjent fra Stavanger i noen tid, men fra begynnelsen av november er Lars Sand (36) på plass der. Han har solid erfaring fra MAN, ettersom han har vært selger på MANs avdeling på Rudshøgda mellom Hamar og Lillehammer siden 2004. Han hadde blant annet ansvar for Key Account-kundene i Oppland. Han solgte for øvrig påbygg og tilhengere åtte år før han ble ansatt hos MAN og har dermed lang erfaring i salg til transportbransjen. Sand har vist seg som en meget dyktig selger, som er høyt respektert og godt likt av kundene.

Kristiansand er ett av stedene i landet hvor MAN har valgt å dekke markedet med en kombinasjon av salgskontor med MAN-ansatt selger og frittstående, privateid verksted. Maskin & Auto Service Sør AS er MANs kontraktverksted i Kristiansand, og der er man selvsagt også godt fornøyd med at det nå er blitt en stedlig selger. Dermed utgjør MAN og Maskin & Auto Service et komplett tungbilanlegg, med ansvar for Agder-fylkene.

Sands virksomhet på Rudshøgda blir dekket opp ved at Key Account Manager Magne Skjerven har tatt over storkundene og ved andre interne organisasjons-endringer.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!