Volvo har lansert møteplassen worldtrucker.com, en møteplass for sjåfører over hele verden. Du kan legge ut bilder eller ta del av ulike forum.

Da vi klikket oss inn, møtte vi en kjenning, nemlig Frank Tonås, som mange sikkert kjenner fra Volvo-miljøet her i Norge.

Sverige er først ute med Worldtrucker, men flere språkversjoner er under planlegging. - Det er medlemmene selv som styrer innholdet, forteller Merril Boman, PR-sjef for Volvo Lastvagnar i Sverige i en pressemelding.

- Nettstedet er heller ikke ment som en "Volvo-side", forteller kommunikasjonsansvarlig Torstein Magelssen hos Volvo Norge i en kommentar til tungt.no. Her kan lastebilinteresserte laste opp bilder fra hvilkensomhelst produsent og diskutere alle merker, fortsetter han. - På sikt håper vi dette kan slå an blant lastebilinteresserte generelt worldwide, avslutter Magelssen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!