Den totale leveransen består av 18 biler fra varebilprogrammet til Mercedes-Benz. 12 biler er av typen Mercedes-Benz Vito i den lengste utgaven, mens de resterende 6 er av den noe større modellen, Mercedes-Benz Sprinter i to varianter. Rentokil Initial regner med at bilene skal tilbakelegge 120.000km over en 3 års periode. For å kunne ha et forutsigbart vedlikehold har de valgt en serviceavtale basert på denne kjørelengden og tidsrammen for alle bilene.

De nye Mercedes-Benz Vitoene og Sprinterne skal i tjeneste hos Initial Hygoform delen av selskapet. Initial Hygoform er ledene internasjonalt innen levering av utstyr og service på hygieneløsninger for toaletter.

Bilene har fått en innredning spesialtilpasset brukernes behov og varerommet er delt inn i tre adskilte rom. En del er et maskinrom, ett rom er for rekvisita og en del er et søppelrom med strenge sikringstiltak i forhold til farlige gjenstander som sprøytespisser og lignende. Innredningene er produsert og montert hos Bertel O. Steen Vare-Last-Buss egen avdeling for spesialtilpasninger.

- Vi tilbyr installasjon av alt vårt utstyr, med regelmessig ettersyn og levering av forbruksvarer utført av vårt uniformerte personale, sier Rune Tangen, Service Manager hos Rentokil Initial Norge A/S som gleder sammen med sine ansatte til å ta de nye bilene i bruk.

Bildet: Daglig leder Jarle Viuls og salgssjef Christian Brynildsen (t.v) hos Bertel O. Steen Vare-last-buss på Lørenskog ønsker Rune Tangen (t.h), Service Manager Rentokil Initial Norge, lykke til med bilene. I bakgrunnen er et par representanter for de fornøyde medarbeiderne som fikk overlevert sin nye bil.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!