Skal vi tro pressemeldingene fra Rune Holtan i Pluss Lastebilutleie er hovedårsaken til at de nå har økt antall utleiesteder, krav fra kunder i de respektive områdene. Samtidig sier han at kundene egentlig ikke er avhengige av hvor Pluss holder til.

- Som operasjonell utleier er det vårt ansvar å serve kundene uansett hvor de befinner seg, sier Rune Holtan.

Hovedkontoret til Pluss Lastebilutleie ligger i Drammen, nærmere bestemt i Kobbervikdalen. Nå åpner de antall utleiesteder med to til. Det ene befinner seg i Trondheim der ut- og innleveringsfilialen befinner seg hos Lastebilsenteret Trøndelag, som holder til på Heggstadmoen på Heimdal. Senteret er merkeverksted for Iveco og DAF, i tillegg er de også autorisert for andre merker.

Den andre filialen til Pluss er åpnet på Jæren, nærmere bestemt hos Sola Storbilsenter i Stavanger. Det var i følge Holtan et helt naturlig valg da de er kompetente til å etterse og vedlikeholde de enhetene som til en hver til vil bli plassert der, samtidig som det finnes nære relasjoner mellom partene fra lang tid tilbake.

- Vi håper nå å kunne betjene kundene i Stavanger-området bedre, enten det er snakk om dag-, måned- ellers årsleie, sier Holtan, samtidig understreker han at alle biler som ikke er på utleie er til salgs.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!