De inngår avtaler med norske transportbedrifter der det gjennomføres og dokumenteres den lovpålagte internkontrollen i disse emnene.

Daglig leder hos Transportkompetanse, Svein Ove Vetrhus, forteller til tungt.no at dette er viktig, men at det som kanskje er det aller viktigste er at de kontakter og veileder sjåførene til å gjøre dette rett. Informasjon og kompetanse er nøkkelen for at vi kan forvente at dagens sjåfører forstår og viser vilje til å følge gjeldende regelverk, avslutter Vetrhus.

Samarbeidet vil i første rekke basere seg på felles aktiviteter innen kursing og kunderådgiving. Transportkompetanse AS har etablert kontorer og kursavdeling i Fartskriver konsernets lokaler i Oslo. Felles produktportefølje vil i oppstartsfasen bestå av to typer kurs, sjåføropplæringskurs og bedriftskurs. Begge kurs vil inneholde tema relatert til lovverk og bestemmelser samt rådgivning for daglig drift av transportselskaper med vektlegging av økonomi og miljø.

Les også: Tungt på økonomikjøring: Flat pedal!

Les også: Har stor tro på dette

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!