I midten av desember var mannen ute og gikk seg en tur. Tilfeldigvis så han at det lå nøkler til en så godt som ny Scania på et av fremhjulene på en lastebil han passerte.

- Jeg klarte ikke å la være - det var som om å få en julegave, fortalte han ifølge Gøteborgsposten i politiavhør.

Etter at han oppdaget "gaven" fulgte ikke mindre enn tre dagers villmannskjøring rundt i Gøteborgsdistriktet og i Halland. Med på flere av turene hadde han diverse kvinnelige bekjente.

På kvelden dag nummer tre var det imidlertid slutt på moroa, etter at politiet ved flere anledninger hadde fått tips om en lastebil som kjørte i høy fart og svært vinglete ved Hisingen.

Ifølge politiet kjørte mannen i hele 130 km/t og etter å ha tvunget møtende trafikk i grøftekanten, klarte politiet tilslutt å stoppe mannen.

Først forsøkte man spikermatter, men det hele var ikke over før mannen bommet på en avkjøring og satte seg fast i diket. Etter en springmarsj ble han pågrepet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!