Enkelte ganger får nyhetene en annen dimensjon. Dette er en slik gang. Når vi opplever en ulykke på nært hold.

Klokken 12.35 smalt det like utenfor den lokale tungt-redaksjonen i Skjeberg. En polsk tankbil mot en personbil. Skjelvende gikk vi ned med kamera og notatblokk. Var det noen vi kjente?

Politiet har ikke frigitt noe angående personbilisten, men han døde momentant. Da vi kom, var bilen hans dekket over og ble klargjort for å bli fraktet bort.

Det er i skrivende stund store trafikale problemer, og veien vil bli stengt en god stund fremover. Tankbilen var tom, men for å forhindre brann, har det blitt sprøytet skum i veibanen og denne har igjen dannet en glatt hinne som det må strøs sand på og deretter fjernes.

Politiet opplyser videre til tungt.no at føreren av tankbilen er fysisk uskadet, men at han ble kjørt til legekontoret for sjekk.

Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Trolig har det vært holdt høy hastighet, noe bildene også viser. Tankbilen står med store skader langt ute på et jorde.

Les også: Et liv som er forbi, et liv som skal komme

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!