- Bransjen ønsker at vi gjennomfører neste Transportmesse i 2011. Vi vil nå sammen med bransjen bruke tiden til å tenke igjennom konsept og innhold, heter det fra danskene.

Vi ønsker å lage en best mulig opplevelse både for utstillerne og besøkende, forteller adm. dir. for Messecenter Herning, Georg Sørensen.

- Det er svake tegn på optimisme i bransjen, og vi har forhåndssolgt for 2011 til Lastbilgruppen, som består av Scania, MAN, Volvo, Iveco, Renault, Mercedes-Benz og DAF Trucks, forteller Sørensen videre. Han legger stor vekt på at det er et felles ønske fra bransjen om å gjennomføre messen i 2011.

Arrangøren bruker mange ord på å fortelle om gleden ved 2011. Det er en snedig måte å unngå fokus på at 2010 altså ikke vil bli gjennomført. Heller ikke i år, 2009, ble messen arrangert.

Den første messen i Herning gikk av stabelen i 1988, og er et samarbeidsprosjekt mellom Dansk Transport og Logistik (DTL), Danske Busvognmænd (DB), De Danske Bilimportører (DBI), Dansk Automobil Forhandlerforening (DAF), Foreningen af Vognimportører i Danmark (FVD) og MCH Messecenter Herning.  

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!