Området til Bærum Kranservice var godt besøkt i solsteken både av store og små. På treffet stod Gatebarnas Far for serveringen i anledning at de skal etablere seg i Asker og Bærum. Inntekten går til de som trenger litt ekstra hjelp i til mat i hverdagen. Geir er veldig fornøyd med å få besøk av den gule bussen som han synes står for noe godt.

Egen rase

Bilberger er nok en livsstil for de som holder på med det. Folk som har jobbet med dette og funnet seg noe annet, kommer som regel til å fortsette med det deltid eller man kommer tilbake. Man får det liksom ikke helt ut av blodet igjen, forklarer Geir.

Selv har Geir og gutta i Bærumsfirmaet en litt annerledes bilpark enn mange andre bilbergere. Flere av bilene som er i drift er jo veteraner, men like fine til sine oppgaver. Og de færreste bilbergere har vel en Tatra fra 1968 som operativ berginsbil? Geir har kjørt bergingsbil for Viking i over 25 år og skryter av medarbeidere og venner som hjelper til når det trengs. Enten det er jobb, eller mekking på den godt varierte maskinparken deres.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!