Den nye Land Cruiser har fått enda bedre fremkommelighet gjennom en ny "Multi-terreng"-funksjon med terrengmonitor og 4 kameraer, styrevinkel-display og Crawl Control.  Disse systemene vil gi forbedret støtte til både erfarne og uerfarne sjåfører i vanskelige kjøresituasjoner.

Ny Land Cruiser er tilgjengelig i to motoreralternativer: en 127 kW/173 hk 3.0 liter firesylindret turbodiesel på 205 kW/249 hk; eller en 4.0 liter Dual VVT-i V6 bensinmotor. CO2 utslippet er redusert med 12 % med begge motorene, og turbodieselen er best i klassen, med et forbruk på 0,81 l/mil og et CO2 utslipp på 214 g/km ved kombinert kjøring.

Det uavhengige wishbone hjulopphenget foran og det bakre multi-link opphenget er utstyrt med en ny elektronisk styring (Kinetic Dynamic Suspension system - KDSS). Toppmodellen har også adaptive støtdempere (AVS) som motvirker krenging og har høydejusterbar luftfjæring bak

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!