I 2008 ble det kjøpt en tomt på 28 dekar i Greve sør for København. I første omgang satte den globale økonomiske krisen en stopper for byggingen. Selv om det stadig er tunge økonomiske tider for transportbransjen, er troen på fremtiden så stor at byggearbeidene nå er i full gang.

Det nye MAN Center i Greve kommer til å omfatte et kombinert buss- og lastebilverksted på 2.200 kvadratmeter med ni gjennomgående løp, samt 1.250 kvadratmeter med kontorfasiliteter og andre lokaler for selgere og importfunksjonen. Med lokalisering like ved en av Danmarks mest trafikkerte motorveier, hvor det daglig passerer ca. 9.000 lastebiler, vil det nye anlegget gi vesentlig bedre forhold for MANs mange kunder.

Grunnsteinnedleggelse

For å markere oppføringen av det nye bygget deltok en rekke involverte medarbeidere fra MAN Region Nord og Tyskland i en seremoni hvor grunnsteinen ble nedlagt. Etter tysk tradisjon ble et forseglet rør med dagens avis nedstøpt i fundamentet. Dermed kan etterkommere om mange år, kanskje arkeologer, få visshet om når byggingen ble påbegynt. MAN Last og Bus A/S i Danmark regner med å ta i bruk det nye MAN Center i løpet av neste sommer.

Les også: Kraftig omorganisering hos MAN

Bildetekst:

Etter tysk tradisjon blir et forseglet rør med dagens avis støpt ned i fundamentet til det nye MAN Center i Greve. Fra venstre ses Kim Lindegaard Hansen, markedssjef busser i MAN Last og Bus A/S, Christian Barsøe, salgsdirektør i MAN Center Scandinavia, Geoff du Plessis, regiondirektør i Region Nord, Jesper Thomassen, driftsleder i MAN Last og Bus A/S, Patrik Neuwinger, økonomidirektør i MAN Center Scandinavia, Hans Carlstrand, ettermarkedsdirektør i Region Nord, Bård Stenberg, administrerende direktør i MAN Center Scandinavia, og Axel Herrmann, økonomidirektør i Region Nord.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!