Nå har tuningselskapet Brabus også satt sitt preg på varebilen Vito. Modellen den norske Mercedes-Benz-importøren lånte oss, var utstyrt med styling-elementer og det var ikke gjort noen endringer på motoren.

De mest synlige forandringene utvendig besto av frontspiler med Hella grøftelys, sideskjørt, bakspoiler, dobbel eksospotte, 18"aluminiumsfelger med lavprofildekk i størrelsen 245/45 og i tillegg var varebilen senket noe.

Innvendig var setene byttet ut med håndsydde skinnseter med Brabus-logo innsydd og skinnratt. De originale pedalene med gummitrekk var byttet ut med aluminiums sportspedaler, gearkulen var også i aluminium og utstyrt med lys og logo. Av andre innvendige styling-elementer kan nevnes innstegslister i aluminium med Brabus-logo med blått lys i og broderte stoffmatter.

Brabus har så absolutt satt sitt preg på varebilen og det kan vel ikke sies å være annet enn vellykket. Til og med låseknappene i dørene hadde Brabus-logo. Valgmulighetene er mange, men på ett område har man kun tre valg - fargen. Vito Brabus leveres kun i fargene obsidiansvart, briljantsølv eller arktisk hvit.

Les mer om Vito Brabus i TransportMagasinet nr. 7

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!