Kilafors Industri AB er, i følge en pressemelding fra selskapet, Sveriges største leverandør av lastebiltilhengere. I forbindelse med den nylig avholdte Mittiamessen lanserte selskapet den nye hengerserien FlexLine.

Det nye med FlexLine er at det underliggende chassis har en nyutviklet stempelfunksjon som gjør boggien flyttbar. Systemet passer til de fleste typer og lengder av påbygg.

Ved å justere boggien kan man styre vektfordelingen mellom bil og henger, og justere lastelengden. Alle funksjoner kan styres via en fjernkontroll.

FlexLine kan kombineres med forskjellige påbygg, blant annet flis, stykkgods, avfall og tømmer, eller anvendes i en enkel link-kombinasjon.

Hans Englund forteller at FlexLine henvender seg først og fremst til selskaper som utfører transport innen tung industri, entreprenører og gjenvinningsbransjen.

I forbindelse med Mittiamessen ble systemet vist frem på en krokløft-henger.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!