Etter en fin tur fra Kristiansand til Høydalsmo, via Birkeland, Åmli og Treungen (se bildet) står vi nå ferdig rigget på kroa på Høydalsmo. I skrivende stund er det stille og rolig her, men vi venter innrykk utover ettermiddagen.

Tradisjonen tro har vi også i dag med oss dumpersettet og krokløftsettet. Sistnevnte med den unike automatiske koblingen til VBG. I løpet av den halvannen uka vi har hatt med krokløftsettet har Hans Otto Westli fra VBG koblet hengeren av og på mer enn 150 ganger! Med et snitt på ca. tre tilskuere hver gang, er det jo bare å gange opp hvor mange som nå har opplevd VBG Multi Function Coupling i praksis.

Ønsker du en prøvetur med Scania R620, er mulighetene til stede. Ellers er vi selvsagt mottakelige for tips til aktuelle saker og reportasjer. Vi blir stående på Høydalsmo en stund utover kvelden. Ta en tur innom da vel? Vi har både kaffe, kaker og sjokolade på menyen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!