Det blide Sørland i strålende solskinn! Sommeren ser ut til å komme nå når skolene er i gang igjen. Dagens stoppested er Høvåg Vertshus ved Kristiansand, bedre kjent som "Høvåg". Enkelt og greit! Her stopper mange yrkessjåfører, men siden de fleste ankommer på ettermiddagen og kvelden, har vi bestemt oss for å holde "butikken" åpen litt lenger.

Opprinnelig skulle vi stå her fra klokka 11 til klokka 17, men vi har nå tatt en sjefsavgjørelse og blir stående her en stund utover kvelden. Har du veien forbi håper vi du tar en tur innom.

I morra tidlig fortsetter vi turen videre til Telemark, nærmere bestemt til kroa på Høydalsmo. Også der var planen å være tilstede fra 11 til klokka 17, men vi velger å bli stående utover kvelden på Høydalsmo.

Med andre ord; rekker du oss ikke i Kristiansand, har du en ny mulighet på Høydalsmo i morra. Eller på Furulund Kro i Vestfold på torsdag.

Siste stopp på årets turne blir på Statoil på Vestby fredag den 21. august.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!