Etter et lite helgeopphold, samt forflytting av bilene fra Bergen til Stavanger, er turneen nå operative i Rogaland. Vi har rigget opp "sirkuset" på Forus og Shell-stasjonen som så mange lastebilsjåfører har et forhold til. I skrivende stund er Hans Otto fra VBG i full gang med å vise fram det nye automatiske hengerfestet som svært mange er interesserte i. Har du bare lest om det? Eller har du kanskje ingen anelse om hva det er? Da synes vi du bør ta turen innom for en "live" framvisning av en revolusjon når det kommer til kobling av tilhenger. Det er fristende å bruke det velbrukte uttrykket fra X-Files; "Du tror det ikke før du får se det", om VBGs Multi Function Coupling.

Eller hva med å prøvekjøre en fullastet Scania R620 med trippelkjerre? Vogntoget står her klart til prøvekjøring.

Ellers er kaffen varm og vi har også med en blodfersk utgave av TransportMagasinet, direktesendt fra trykkeriet i Finland. Fristende, ikke sant?

Ta en tur da vel?

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!