Tide Buss AS har undertegnet en avtale om kjøp av 96 busser med Volvo Norge AS og forhandleren Moderne Transport AS til anbudskjøringen i Bergen syd.

I tillegg til de 75 lavgulvsbussene, hvorav 12 er leddbusser, omfatter avtale 21 laventrebusser av modellen 8700.Bussene produsere ved Volvo Bussars fabrikk i Wroclaw, Polen. Dette er anerkjente og velprøvde busser tilpassed norske forhold.

Anbudet om busstjenester som Skyss utlyste tidligere i år ble vunnet av Tide Buss AS og trafikkstart er satt til 1.mai 2010.

-Volvo ble valgt utifra at de hadde det økonomisk mest fordelaktige tilbudet, uttaler Jostein Hatlebrekk Administrerende Direktør i Tide Buss AS

-Vi er meget stolte og ydmyke for at Tide Buss AS valgt Volvo som leverandør av disse bussene, sier Salgsdirektør Buss Svenn Åge Løkken i Volvo Norge AS.

Tide er sentral aktør i bussbransjen som det er naturlig at vi har et nært forhold til,og vi ser frem til å videreutvikle dette fruktbare samarbeidet i tiden fremover.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!