Kögel Fahrzeugwerke GmbH, en av de ledende i det europeiske trailer- markedet har blitt tildelt "Beste Marke 2009" av en rekke lesere fra de tre fagtidskriftene "trans aktuell", "lastauto omnibus" og "Fernfahrer".

Alexander Tietje, styreformann, og Andreas Berndmeyer, salgssjef, mottok æresbevisningen i Stuttgart på tirsdag

- Vi anser dette klare resultatet ikke bare som en annerkjennelse av den inovasjon, kvalitet og servicegrad Kögel tilbyr sine kunder, men ser det også som et incitament til fortsatt å fokusere all vår energi på å møte de spesifike kravene våre kunder stiller oss ovenfor.

Rundt 8500 lesere av de tre tidskriftene deltok i avstemningen. ETM- forlaget, som puibliserer alle tre, har avholdt slike "leserpolls" siden 2005.

Kögel ligger i Burtenbach, ikke langt fra Augsburg i Bayern. I fjor produserte de 18000 traller, herav 2/3 til det europeiske markedet. 1350 arbeidere sørger for en omsetning på rundt 440 millioner Euro.

Kögel feiere i år sitt 75 årsjubileum.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!