I en pressemelding fra bostyreren, advokat Dag Røed og representanter fra NLI, heter det at bostyret lagt ned et betydelig arbeid for å undersøke grunnlag og muligheter for videre drift i selskapet. Aktørene i bilbransjen har opplevd en dramatisk salgsnedgang, og videre drift har vært betinget av fortsatt etterspørsel etter de varer Fibo produserer.

Selskapet har i en årrekke hatt Scania som hovedkunde, som i senere tid har stått for over 90 % av omsetningen. Sammen med NLI, som i helgen inngikk avtale om å overta blant annet Fibos industrianlegg, har bostyret denne uken ført samtaler med Scania om fortsatt samarbeid, både i Sverige og i Norge. Scania har sagt opp sin avtale med Fibo, og forsøk på å etablere ny samarbeidsavtale har dessverre ikke ført frem. Det er Jarlsberg Avis som melder dette torsdag kveld.

NLI vil fremover utrede muligheter for videre drift i Fibos lokaler.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!