Stemningen var høy under "Kick Off" - arrangementet sist lørdag for Mercedes-Benz organisasjonen. Tradisjonen tro er denne kombinasjonen av faglig program og feiring av de gode presentasjoner et viktig og motiverende startskudd på det nye året.

I år var det 4. gang prisen "Årets Mercedes-Benz nyttekjøretøyforhandler" ble delt ut. Nytt av året er at prisen nå er delt opp i de tre produktområdene lastebil, buss og varebil. Dette gir større mulighet til å hedre forhandlere som har utmerket seg spesielt innenfor et av de tre områdene. Det var tre meget stolte forhandlere som mottok prisene, hyllet frem av sine kollegaer fra hele Norge.

Følgende forhandlere ble kåret til "Årets Mercedes-Benz forhandler 2008":

Varebil; Bertel O. Steen Møre og Romsdal AS

Lastebil; Bjørn Osmundsen AS, Arendal

Buss: Bertel O. Steen Bergen AS

Alle tre forhandlerne kjennetegnes ved at de tilfredsstiller BOS kjerneverdier og viser rett holding i hele teamet til å løse kundens behov. Gode opplevelser for både kunder og medarbeidere, kombinert med høy markedsutnyttelse, står sentralt i forhandlernes daglige virksomhet. De skårer i tillegg høyt på alle kundetilfredshets målinger.

"Alle tre vinnerne har vært meget viktige bidragsytere til at 2008 kan skrives inn i historien som et av de beste årene for Mercedes-Benz nyttekjøretøy i Norge" uttaler Direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy Knut M. Breivik.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!