Antennepunktet på nye E18 på strekningen Langåker til Bommestad - som kommer i stedet for bomstasjon - blir etablert nord for Ringdalskogen, ifølge Østlands-Posten. Konsekvensen av at antennepunktet kommer nord for Ringdalskogen, slik kommunestyret i Larvik har vedtatt, vil bli at den gamle E18 vil bli stengt på kommunegrensa mot Sandefjord, skriver avisen.

- Vi sa til Larvik at antennepunktet kunne plasseres der det er mest hensiktsmessig for dem, og således valgte politikerne i Larvik en plassering nord for Ringdalskogen, sier prosjektleder for E18 i Vestfold, Øyvind Firman.

En rapport fra Vegvesenet viser at det vil koste bilisten 68 kroner totalt å kjøre hele strekningen fra Langangen i Telemark til Gulli nord i Tønsberg. Totalt blir det sju antennepunkter på denne strekningen: Jo lenger du kjører, jo dyrere blir det.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!