Dagens Næringslivs Gaselleliste er basert på informasjoner fra Dun & Bradstreet, som er verdens ledende leverandør av forretningsinformasjon. Blant de viktigste kriterier for å komme på listen er at bedriften de siste fire år minst har doblet omsetningen, har et positivt samlet driftsresultat, omsetningsvekst hvert år og har levert godkjente regnskaper.

- Det positive med å komme på Gasellelisten, er at dette er en bekreftelse på at vi har gjort noen riktige grep og oppnådd en positiv utvikling, sier arbeidende styreformann Anders Skipenes i en kommentar. - At vi valgte å satse på å bygge opp vår egen produksjon i Polen for noen år siden er den direkte årsaken til at Istrail AS er blitt utpekt til Gaselle. Denne satsingen har gitt synergier som i betydelig grad har styrket Istrail AS i Sandefjord og søsterselskapet Istrail Ulefoss AS på Ulefoss.

På bildet ser vi Anders Skipenes, arbeidende styreformann i Istrail Gruppen AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!