Tre av de nærmere nitti studentene ved trafikklærerutdanningen ved høgskolen i Nord- Trøndelag ønsker å få svar på en del spørsmål knyttet til samhandel mellom ulike trafikk-aktører.

Sigmund Vinje forklarer:

- Som du sikkert er klar over er det nå krav til at alle elevene skal levere en kandidatoppgave i forbindelse med studiet. Dette er helt nytt, og vi ønsker på denne måten å undersøke reaksjoner på en del trafikkale forhold. I første rekke, og siden vi har landbruksrelatert bakgrunn alle tre, ønsker vi å gå litt i dybden på relasjonene mellom traktorer og andre trafikkanter.

- For å nå mest mulig har vi laget en undersøkelse på nettet, på web-adressen , der vi ber om svar på noen enkle spørsmål.

- Tar dette lang tid?

- Nei, svarene er det bare å krysse av, og det tar noen få minutter.

tungt.no og TransportMagasinet anbefaler sine lesere å ta turen innom undersøkelsen, dersom du mener å ha noe konstruktivt å bibringe de tre studentene.

Her finner du skjemaet: https://www.questback.com/hgskoleninordtrndelag/fih2whihpl/

Svarene må gis innen 20. januar 2009.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!