Martine Hagen (22 år) er den første i terminalarbeiderfaget som får medalje for fagprøven sin, skriver Transportarbeideren.

Medaljen som hun fikk overlevert på en seremoni i Oslo Rådhus i november henger høyt. Hvert år er det maks tre av alle som tar fagprøve som kan få medalje. Martine var altså en av de om lag 500 av årets fagprøvetakere som fikk denne utmerkelsen.

Juryen som innstilte Martine til medalje uttalte blant annet at hun hele tida hadde full kontroll under den praktiske fagprøven , og hun var hele tiden i forkant av oppgavene som skulle løses.

Etter videregående skole på allmennfag tok Martine ett år på Transport og logistikk før hun begynte som lærling på Tollpost-Globe i Oslo i august 2005. Fra samme tidspunkt ble hun medlem i Transportarbeiderforbundet, og er i dag verneombud på arbeidsplassen.

Martine er i ferd med å begynne i en annen jobb i TG-konsernet, og vil fra mandag 8. desember jobbe med eksport av varer. Målsettingen for den nærmeste framtida har hun helt klar, nemlig å ta mastergrad i logistikk og ledelse samtidig med at hun er i fullt arbeid.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!