DHL Express inngår partnerskap med Polar Air Cargo.

Samarbeidet mellom de to partene vil ifølge DHL styrke konsernet på det internasjonale ekspresmarkedet gjennom et forbedret tilbud på en av konsernets største interkontinentale ruter.

Polar Air Cargo, et datterselskap av Atlas Air Worldwide Holdings Inc. Avtalen vil gi DHL Express adgang til seks Boeing 747-400F fly, som vil trafikkere de åtte viktigste destinasjoner i Asia og USA.

DHL vil bruke Polar Air Cargos ukentlige flyvninger fra Los Angeles, Wilmington og New York til asiatiske destinasjoner som Hong Kong, Shanghai, Seoul og Tokyo. I tillegg kommer at partnerskapet også omfatter forlengede operasjoner i weekenden med fly til Honolulu, Sydney og Leipzig.

- Partnerskapet med Polar Air Cargo gjør det mulig for DHL å markant forbedre sin produktportefølje og dermed bli mere attraktive for våre kunder på en av verdens viktigste handelsruter, siger John Mullen, CEO DHL Express.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!