De to var bevæpnet med noe som lignet på en pistol og en jernstang. Bussjåføren ble deretter truet inn på rutebilstasjonen i Farsund, hvor de fratok ham innholdet i bussveska, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt til fvn.no.

Hvor mye penger ranerne kom av gårde med er foreløpig uvisst. Etter å ha truet til seg pengene skal de to maskerte mennene ha forsøkt å binde bussjåføren fast, men ifølge Neset kom han seg raskt løs.

- Han kom seg løs like etter at de to gjerningsmennene forsvant. Vi sendte en patrulje til stedet som har tatt vare på bussjåføren, sier Neset.

Bussjåføren ringte selv politiet for å melde fra om hendelsen klokken 4.20 onsdag morgen. Patruljen, som kjørte fra Flekkefjord, var ifølge Neset fremme ved rutebilstasjonen rundt klokken 5. Bussjåføren, som ikke skal ha blitt fysisk skadet, ble deretter tatt med til lensmannskontoret i Farsund.

Ingen er så langt pågrepet i saken.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!