Vestlandske Trailer import har sterk tro på at Kennet Stoltenberg og samarbeidet med Team Verksted vil tilføre fordeler. Stoltenberg har forøvrig god erfaring bra transportbransjen.

Stoltenerg sitter i Team Verksteds nye lokaler i Blomsterdalen og skal sørge for et godt supplement til salg av DAF lastebiler og Teams verkstedsdrift. Nå kan kunder altså både kjøpe bil, tilhenger og få utført service og reparasjoner på et og samme sted.

Det forteller bedriften i en pressemelding til tungt.no.

Stoltenberg har erfaring som yrkessjåfør fra 1997 ved SR Transport, Østerhus, Eltervågs Container service, Timpeks, Jarl Kvam Transport og sist men ikke minst Merkesdal Transport. Han har kjørt tippbil, termo, tankbil (gass), kapell og skapsemi. Kjøringen har hovedsakelig vært i Norge men også noen utenlandsturer har det blitt.

I Timpeks var han med og drev firmaet i en periode.

Vestlandske trailer Import AS har også inngått et samarbeid med Team Verksted i Bergen og daglig ledere Jan Henning Mosvær (Vestlandske) og Tom Arne Amundsen(Team) ser begge fordeler med å sitte i samme hus i Bergensregionen.

 "Dette styrker begge foretak og gir kundene et mer komplett tilbud, vi har sterk tro på at dette vil være et riktig grep" sier Jan Henning Mosvær.

Vestlandske Trailer Import har vært i sterk vekst med ca 30% omsetningsøkning i både 2014 og 2015. Det ble i 2015 levert og registrert 63 spesial semitrailere fra Vestlandske Trailer Imports agenturer i Norge.

Markedsandelen på nye semitrailer ligger i overkant av 6% i 2015, noe de er godt fonøyde med med tanke på den høye andelen av spesial kundetilpassede enheter. Det er også blitt levert ca 30 brukte semitrailere i løpet av året.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!