Fremover skal telemarkingen ifølge TV2 fronte Frp som eldrepolitisk talsmann.

Blid og engasjert

Vi har vel knapt sett samferdselsministeren på noe bilde uten at en blid Bård Hoksrud har stått ved hans side og pratet varmt om endringer som må skje for veitransportens beste.

Selv om samferdselsministeren utmerket står på egne ben, har Hoksrud vært sentral i en rekke av reformene regjeringen har utført på samferdselsområdet.

Inn som ny statssekretær kommer etter det TV 2 erfarer Reynir Johannesson. Han er i dag politisk rådgiver i departementet.

Rask på telefonen

For skribentens egen regning må det sies at vi satte pris på hans engasjement og evnen til å trekke viktige saker frem i media. Vårt inntrykk er at Hoksrud virkelig bryr seg om veitransporten. Han var rask på telefonen til oss i redaksjonen for å oppdatere seg på bransjesaker og til å informere oss om planer rundt tilbakeholdsrett av kjøretøy eller innføring av obligatoriske bombrikker.

Også i årene før han ble statssekretær utfordret han tidligere samferdselsministere om f.eks. kabotasjespørsmål.

Med Arnstad danset han akselløft-boggie og på transportmesser gikk han gjerne rundt som publikum.

Hoksrud har utvilsomt vært et sterkt kort for transporbransjen. Nå skal kortstokken deles ut på nytt.

Vi ønsker deg lykke til videre, Bård - og takk for hjelpen!

 

Bård Hoksrud fra en av hans mange debatter. Her blir han og NLFs Geir Mo i intervjuet av TV2 i forbindelse med kravet om innføring av obligatorisk bombrikke.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!