- Vi har nå totalt 50 Volvo i termoavdelingen, og grunnen til at vi denne gangen gikk for 43 nye Volvo, var rett og slett foruten stor tro på produktet, velvillighet og evnen til å inngå omfattende servicekontrakter på kort tid, sier Birger Andersen, som er teknisk ansvarlig for Termo-Prosjekt i PostNord AS.

Norske kunder og samarbeidspartnere

De sist innkjøpte bilene, skal i hovedsak inn i kjøring for Coop, Goman, Mesterbakeren, Engrospartner AS, Contiga og Rukki AS. Bilene vil gå i kjøring hovedsakelig på det sentrale østlandet.

Bilene er solgt av Volvo Direct Sales i Oslo, og er klargjort og levert av forhandlere i østlandsområdet. De 10 siste ble overlevert fra Volmax AS avdeling Råde i Østfold.

PostNord Norge AS

Opprinnelsen til PostNord, har sin start i 2001, da svenske Posten AB kjøpte 50 % av Tollpost AS. I 2008 kjøpte de så de resterende 50 % og firmaet begynte nå virkelig å vokse. Av andre norske transportfirmaer som de har innlemmet i konsernet, er blant annet Eek Transport AS, Byrknes Auto AS og Harlem Transport AS.

1 juni 2014 byttet de navn fra PostNord Logistics til PostNord Norge AS.

Fra overleveringen av de 10 siste av en ordre på totalt 43 nye Volvo

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!