MANs nye  toppmotor D38 - ble offisielt lansert under IAA messen i Hannover i september 2014.  Nå starter levering av de første lastebilene til norske kunder. 

Gustavsen Transport ble første kunde i Norge med MAN D38 560 hk på veien.

Gustavsen Transport AS fikk nylig overlevert 3 stk flotte TGX 33.560 6x4 BLS trekkvogner med karakteristisk dekor.  Bilene er allerede der de hører hjemme, altså på veien og i arbeid.

Det skriver MAN i en pressemelding.

Gustavsen Transport AS startet i 1967 med en lastebil og stein som næring.  Firmaet ble startet av Karl Johan Gustavsen og sønnen Ian Karl.  Ian Karl Gustavsen driver i dag firmaet videre i samarbeid med sine sønner Karl-Gustav og Jon Aslak. Steintransport fra rundt 20 larvikitt brudd i nærheten av Larvik og til Larvik havn utgjør en stor del av virksomheten.

I tillegg driver de med variert transportvirksomhet med blant annet varetransport, maskintransport, følgebil / budbil. De tilbyr også terminal / varehotell.

 

MAN Truck & Bus Norge er glade for å se at Gustavsen også denne gangen valgte MAN lastebil. De har etter hvert tatt ut over 20 stk MAN lastebiler, en god tillitserklæring både til MAN og ikke minst selger John Hunsrød og MAN – verkstedet Larvik Last og Buss AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!