Tungbilskolens eiere, TTA Holding AS v/Morten Utengen, skal fortsatt være aktivt med i driften av skolen.

Bakgrunnen er samarbeidsavtaler som begge selskapene har med Norges Lastebileier-Forbund (NLF) og Maskinentreprenørenes Forbund (MEF).

Det fremgår av en pressemelding fra Transportkompetanse.

Tungbilskolen har en avtale som dekker Buskerud, Vestfold og Telemark, mens Transportkompetanse har en landsomfattende avtale med NLF.

Disse avtalene gjør en samkjøring av felles ressurser naturlig og riktig, ikke minst for å gi kundene et enda bedre totalprodukt og for å styrke konkurranseevnen.

Fortsetter i Drammen

- For Tungbilskolen er dette et strategisk valg som sikrer skolen og som gjør skolen til den fremste kompetanseleverandøren til gods- og anleggsbransjen i vårt distrikt og viderefører lokal kursvirksomhet med en tydelig nærhet til bransjen, sier Tor Arne Utengen i en pressemelding.

Skolen har sitt kontor i Drammen og skal fortsette driften under samme navn.

En rivende utvikling

Det har forøvrig vært en rivende utvikling for Transportkompetanse de siste årene. Bedriften har vært på stadige handleturer og sitter med eierskap i en rekke kjøreskoler. De har også et nært samarbeid med bl.a Volvo, Fartsskriver og NCC.

I sommer kom også den store nyheten om at NLF kjøpte seg inn i selskapet. Transportkompetanse Haugesund er forøvrig nylig kåret som Gaselle-bedrift for tredje gang.

Daglig leder i Transportkompetanse Haugesund AS, Svein Ove Vetrhus er overbevist om at beslutningen er riktig. - For Transportkompetanse har det vært viktig å styrke sin posisjon i et område hvor Tungbilskolen har levert førsteklasses tilbud og kursvirksomhet, forteller Vetrhus.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!