Høsten er en fin tid, egentlig.

Mørket siger inn i kropp og sjel, riktignok. Regnet slukker det siste stearinlys og snart kommer monstersnøen og stopper Østlandet.

Men fortvil ikke, høsten er som sagt en fin tid. Og VI har benyttet anledningen til å lage saker som bør gjøre det mulig for DEG å komme seg uskadet gjennom hele advent.

Ligger i postkassen

Har du ikke sjekket postkassen denne uken, så gjør det nå. Utgave 9 av TransportMagasinet, AnlegggsMagasinet, BruktNytt og VarebilMagasinet ligger der og trykker.

Tomt i postkassen sier du. Ja, da bør du abonnere! TRYKK HER.

Her er noen smakebiter:

© Faksimile TM 9 2016

- Dette er en Volvo FH16 750 med masse ekstrautstyr. Det er vel ikke helt standard i sugebransjen, er det vel?

- Nei, det ble litt spesielt, dette her. Vi har nok satset litt mer enn vi har bruk for akkurat nå.

 

© Faksimile TM 9 2016

Bedriftsprofil: Ruuds Transport AS, Nord-Odal. Hver søndag klokken 14.00 prydes grusplassen på Sagstua av 23 nyvaskede Ruud-biler. Mandag morgen kommer sjåførene til dekket bord.

 

© Faksimile TM 9 2016

Bilkjøpet: Runar Bakken har akkurat kjøpt 10 nye Scania. The New Generation. – Fordi de lover 5 prosent lavere forbruk. Bedre for oss, bedre for miljøet.

- Og om de ikke innfrir på forbruk? - Da bytter vi dem ut lenge før planlagt tid.

 

Fortsatt tomt i postkassen? Så TRYKK HER da :)

... og er du som mange andre og liker veteranlastebiler, kan vi friste med et godt abonnementtilbud på det også. Følg bare denne linken.

Mvh Haakon Førde, redaktør

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!