Maskinregisteret møter bokens hovedforfatter; Onno Ponfoort, senior ledelseskonsulent i Berenschot i Nederland. Ponfoort er entusiast og vil gjerne hjelpe til. Han gir undertegnede brosjyrer og boken sin, sier du kan bare kontakte meg når som helst, jeg stiller opp.

 

Fornøy med FormNext

Jeg møter nederlenderen på messen FormNext i Frankfurt i november. Messen har sin premiere etter at deler av det «additive miljøet» har forlatt messen Euromold da denne messen flyttet fra Frankfurt til Dusseldorf.

Onno Ponfoort er fornøyd med messen og sier det blir enda bedre neste gang, som er allerede i november i år.

- Du skjønner, Frankfurt er stedet for denne bransjen. Jeg tipper messen blir større og bedre i høst, uttaler han.

Bokforfatter og senior konsulent i Berenschot Onno Ponfoort stiller til disposisjon for dem som trenger råd innen bruk av 3D-teknologi. © Berenschot

Opplæringssamarbeid med UL

Ponfoort viser frem flere av prosjektene han, og firmaet han jobber for, er involvert i, eksempelvis samarbeidet med UL – Underwriter Laboratories. Sammen har UL og Berenschot laget egne kurs innen additiv fremstilling på ulike nivåer.

- Man kan velge å delta på nivå en som er for en generell innføring i teknologien. Nivå to er myntet på teknisk- og økonomi opplæring, mens det tredje nivået er avansert for konstruktører og brukere av teknologien, forteller Ponfoort og inviterer til deltakelse; - Det er bare å klikke deg inn på www.UL.COM/3DP så finner du frem til ditt kurs, oppfordrer han.

 

For bestilling av bok og mer informasjon besøk: www.berenschot.com

Les hele saken