- Vi har hatt Koike tidligere og kjenner både teknologien og kvaliteten godt. Da vi skulle erstatte et eldre system valgte vi et stort bord med to brennhoder som kan brenne samtidig. Disse går på gass, men vi kan bytte til plasma hvis vi ønsker det, utaler Geir Odland, prosjektplanlegger ved GMC Maritime på Hundvåg.

Koike Deltatec brennebord er utstyrt med to hoder som kan brenne samtidig. GMC Maritime har valgt gassbrennere fordi de i all hovedsak skjærer svart stål.

Mer på huset

Selskapet utfører oppdrag innen service, reparasjon, dokking, klassing og modifikasjoner av skip, borerigger, og oljeserviceutstyr.

- Det blir mye variert arbeid og for oss er det en fordel å gjøre mest mulig på huset. Brennebordet har stor kapasitet så vi slipper å sette ut jobber, sier Odland.

Om maskinforhandler Alf I Larsen (AIL) har han dette å si:

- Vi handler mye og bredt fra AIL og opplever at de stiller på kort varsel når vi har behov for det. Valget på Koike Deltatec brennebord er gjort fordi vi kjenner teknologien godt og vi vet at AIL vil følge opp. Det gir oss god forutsigbarhet og stabil produksjon.

Eksempel på snitt, her hjørnet av et provisorisk løfteøre.

For mer informasjon besøk: www.gmc.no eller www.ail.no

Les hele saken