Fjorårets tur ble arrangert i et samarbeid mellom NBF – Numerisk Bruker Forening og Travel & Event AS. NBF har bedt Maskinregisteret ta stafettpinnen denne gangen og etter fjorårets suksess vet vi at det er en fordel å være tidlig ute. Fjorårets tur ble fullbooket og det var folk som ikke kom med på flyturen men som sluttet seg til gruppen i Milano for å få med seg den sosiale delen av fellesturen.

 

Begrenset plass – bestill nå!

Travel & Event AS står for alt det praktiske rundt fellesreisen. Det reserveres et eget charterfly med cirka 140 plasser.

- Vi anbefaler å melde seg på så tidlig som mulig. Når det arrangeres EMO i Hannover er det ofte både begrenset med fly- og hotellplasser ledig, og denne fellesturen inneholder både eget chartret fly direkte fra Gardermoen til Hannover, et bra forretningshotell og alt du trenger for å få en vellykket messereise, inviterer Arild Otto hos Travel & Event AS.

Det legges vekt på den sosiale siden ved en fellestur. Her fra middagen i fjor med 140 deltakere.

Reiseopplegget

Reiseruten har følgende flyavganger direkte fra Oslo:

 

DatoFraTilAvgangAnkomst
20 SEPTOSLOHANNOVER17001840
23 SEPTHANNOVEROSLO11001240

 

Vi bor på hotel Innside by Mellia Wolfsburg 4*. http://www.melia.com/en/hotels/germany/wolfsburg/innside-wolfsburg-hotel/index.html

 

Hotellet ligger drøyt en time med buss fra messeområdet og cirka en times busstur fra flyplassen. Tog/bane ligger 100 meter fra hotellet. Tog tar cirka 35 min. til hovedstasjonen i Hannover.

 

Grunnprisen inkluderer:

  • Flyreise t/r
  • Alle skatter og avgifter
  • Mat og drikke på flyet
  • Transport t/r flyplass – hotell
  • Transport t/r messe/middag torsdag og fredag
  • 3 netter i dobbeltrom inkl. frokost
  • Middag på hotellet torsdag eller fredag
  • Middag Munchener hall torsdag eller fredag
  • Reiseleder

 

Pakkepris pr person: Kr. 13.000,-

Tillegg enkeltrom kr. 1500,- per døgn

 

Det tas forbehold om valutaendringer, skatter og avgifter til endelig oppgjør foreligger. Travel & Event AS er medlem av reisegarantifondet.

- Etter suksessen med fellestur til EMO i Milano følger vi opp med ny fellestur til EMO Hannover i september 2017. Vær tidlig ute med å bestille så sikrer du deg plass, oppfordrer Arild T. Otto hos Travel & Event AS.

Les hele saken