Et av de viktigste kjennetegnene til den nye serien er geometrien på spissen som er spesielt utviklet for å forbedre kvaliteten på hullet og posisjonsnøyaktigheten. Denne geometrien er også spesielt fordelaktig for boring i rustfritt stål og varmebestandige materialer.

Boret er fremstilt av koboltlegert stål HSS-E (M35), et stål av meget høy kvalitet med en høyere hardhet enn andre HSS, som har blitt varmebehandlet for å opprettholde hardhet ved forhøyede temperaturer.

Mindre slitasje - økt levetid

- Kombinasjonen av materialer og geometri, styrke og seighet er noe som gjør A620 det beste valget for boring i rustfritt stål og varmebestandige materialer, uttalte Ricky Payling, produktsjef for boring hos Dormer.

- Borene er ikke bare laget av et meget hardt og slitesterk stål men

den spesielle spissgeometrien gjør dem også meget lettskjærende. Dette fremmer både lengre levetid, og på grunn av reduserte skjærkrefter, gir det mindre verktøy og maskinslitasje. Vi har hatt stor suksess med felttester før lansering, og vi er veldig fornøyd med interessen allerede vist våre nye bor, understreket Payling.

For mer informasjon besøk www.dormertools.com

Les hele saken